O nama

O nama

Trgovačko društvo Dr. Robert Lon Johnson d.o.o. posluje od 2004. godine pod nazivom Američka Kiropraktika. U to vrijeme stalni tim čine dr. Robert Lon Johnson, Ivana Ljubas i Katarina Lovrić.

Nakon godina rada provedenih u struci te konstantne edukacije i usavršavanja na profesionalnom polju, te stjecanja certfikata “Structural Osteopathy and Soft Chiropractic” na Ackermann College of Chiropractic pod mentorstvom doktora kiropraktike g. Johnsona, Katarina Lovrić Ivezić i Ivana Ljubas 2012. g. samostalno nastavljaju praksu, dok g. Johnson odlazi u zasluženu mirovinu. Godine 2013. u ordinaciju se osim kiropraktike uvode i fizikalna terapija, dekompresijska terapija, te medicinska masaža kako bi se upotpunio i proširio spektar djelovanja terapje, koja se primjenjuje na različite simptome uzrokovane disfunkcijom kralježnice i lokomotornog sustava, te kod sportskih ozljeda.

Danas, u ugodnoj atmosferi moderno uređene ordinacije, gdje je ljudski pristup na prvom mjestu, naš mali tim profesionalaca i dalje predano radi na povećanju kvalitete usluga i razine profesionalnog i stručnog usavršavanja kako bi našim pacijentima pomogli u postizanju krajnjeg cilja; što kvalitetnijeg i zdravijeg načina življenja!

Ivana Ljubas
CEO, Chiropractor – osteopath


Ivana Ljubas voditelj je ordinacije, te suosnivač tvrtke Dr.Robert Lon Johnson d.o.o. Kao asistent kiropraktike radi od 2003.g., dugogodišnjim iskustvom u radu s pacijentima, konstantnom edukacijom stječe Structural osteopathy and Soft Chiropractic certifikat na Ackerman College of Chiropractic te novostečena znanja primjenjuje u terapiji, a nadasve u edukaciji pacijenata kako bi spoznali i razumjeli bit problema ponaosob.

Diplome i certifikati:

  • Structural osteopathy and Soft Chiropractic certifikat
  • Ackerman College of Chiropractic

Katarina Lovrić Ivezić
Chiropractor – osteopath bacc.phys.


Katarina Lovrić Ivezić diplomirala je na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu i stekla diplomu bacc. Phisiotherapyst paralelno usavršava znanje na Ackermann College of Chiropractic u Stockholmu te stječe Structural osteopathy and Soft Chiropractic certifikat, dok praktični dio odrađuje pod mentorstvom Dr. Johnsona u potpunosti prihvativši i savladavši njegove tehnike rada što 2013.g. rezultira potpuno samostalnim radom uz konstantnu edukaciju na profesionalnom polju.

Diplome i certifikati:

  • bacc. Phisiotherapyst
  • Structural osteopathy and Soft Chiropractic certifikat
  • Ackerman College of Chiropractic

Dora Brandić
Wellness terapeut


Dora Brandić nakon završenog školovanja stječe diplomu wellness terapeuta te nakon višegodišnjeg iskustva u primjeni raznih tehnika masaže, s radom u ordinaciji započinje 2015.g. te sudjeluje u primjeni fizikalne terapije.

Diplome i certifikati:

  • Wellness terapeut